JD-Racing - Sportief, Vooruitstrevend, Grensverleggend
De auto's die we te koop hebben ivm.ruimte gebrek.
 
Vanwege het steeds uitbreiden van ons aantal circuit-auto's en het verhuren van het pand waar we de werkplaats in hadden neemt Jos met pijn in het hart afscheid van zijn collectie old-timers en 1x young-timer, de Mercedessen worden met pijn in het hart verkocht want zie zulke mooie auto's in deze staat nog maar eens te vinden! 1 wil hij er zelf houden, dat is een zelfde 450-SL zoals in het lijstje staat om in de zomer te kunnen genieten wanneer hij in Zeeland is. Zijn lievelings-auto (reeds 15-jaren in zijn bezit) wordt ook verkocht ondanks dat er maar 1 van is in Nederland, de afgelopen tijd heeft hij er niet in gereden vanwege tijdgebrek en deze auto is gebouwd om mee te rijden is zijn E-500 Limited op zoek naar een nieuw baasje die wel tijd voor hem heeft!!
 
Ons nieuwe pand bestaat enkel uit 1 grote ruimte die geheel gebruikt wordt als werkplaats en daar wil Jos liever niet zijn troetel-auto's stallen dus voor de liefhebbers zit er misschien wel wat tussen, nog niet alle auto's staan er op wegens tijdgebrek (foto's maken + up-loaden) maar er wordt aan gewerkt (gedacht) om dit zo snel mogelijk te verwezelijken!

 
E-500 Limited 1 van 250-stuks, enige originele Nederlandse auto!
E-500 Limited 1 van 250-stuks, enige originele Nederlandse auto!
Mijn lievelings auto, een collectors item, reeds meer dan 10-jaren in mijn bezit en ik ben de 2=de eigenaar, wegens ruimte-, en tijdgebrek ivm. JD-racing neem ik met pijn in het hart afscheid van deze "wolf in schaapskleren" nog gebouwd bij Porsche en in die tijd (1995) een echte beul met zijn 480-Nm koppel, alle opties in een onberispelijke staat wel 240.000-Km. (is niets voor deze motor) maar daar is hij ook voor gemaakt, met deze auto moet gereden worden en ik hoop dat de nieuwe eigenaar daar wel tijd voor heeft! Meer afbeeldingen zie boven!
450 SLC uit 1973, 150.000-Km
450 SLC uit 1973, 150.000-Km
Deze auto is reeds 10 jaren in mijn bezit en het is een lust om er me te rijden, ondanks dat hij helemaal origineel is lijkt het meer op een ouderwetse Corvette, hij gooit snel zijn kont om en accelereert erg snel naar 200-plus, volgens mij zit het in het diff. want hij is sneller en feller dan de andere 2x 450-Sl 's die ik bezit. Een heerlijke auto voor een liefhebber, electrische ramen en koplampwissers, Pullman bekleding en verder geen poespas! Voor meer foto's zie boven! Prijs: 14.500,-
Mercedes 450-SL
Mercedes 450-SL
Pracht van een klassieker uit 1973, de auto is van de 2=de eigenaar en in een originele staat, de kleur Ahorn geel is in combinatie met het zwarte leer erg mooi. De auto heeft de originele Blaupunkt radio cassette speler met (zeer apart) een dictafoon functie die de 1=ste eigenaar (dokter) gebruikte na zijn patienten bezoeken. De soft-top is nieuw (origineel dus niet vernieuwd) want haast nooit gebruikt en de hard-top is ook weinig in gebruik geweest, voorzien van lichtmetalen originele velgen met een set wintervelgen met compleet met de originele wieldoppen in kleur. Een pracht auto voor iemand die voor minimale kosten (50,- Oltimer verzekering en 1x / 2-jaren keuren!) wil genieten van een echt comfortabele cabrio. De prijs is 27.500,- Meer foto's zie boven!
Volvo 245-L
Volvo 245-L
Dit werkpaard uit 1975 is uitermate geschikt als 1=ste of als 2=de auto, de auto is van de 3=de eigenaar en door de 2=de eigenaar (garagebedrijf uit Limburg) uit Zweden meegenomen, in 2003 op LPG omgebouwd en sinds 2008 door Judith gebruikt voor de boodschappen en andere klussen, voorzien van trekhaak, verzwaarde veren, LPG onderbouw, super verstralers, ook zit de originele radio/cassette er nog in! De prijs is: 6.500,- Meer foto's zie boven!
Mini Moke
Mini Moke
Een originele "Moke" uit 1989, de auto gekocht van de 1=ste eigenaar omdat ik hem gewoonweg in deze mooie staat niet kon laten staan, de auto heeft inmiddels even 28.000-Km en is verder origineel, is voorzien van een "tripmaster" want de vorige eigenaar reed er puzzel ritten mee. Er zit een volledige (rode in kleur met de biesjes) canvas afdekhoes bij met deuren en ramen voor wanneer het regent maar wij hebben deze nog nooit gebruikt want met deze auto rijd je wanneer super lekker weer is, een zeer aparte auto voor er bij en erg geschikt ook voor promotie doel-einden! De prijs was 13.500,- maar deze auto is helaas voor de liefhebbers reeds verkocht net voor de zomer aan een verzamelaar uit Belgie!
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint