Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


JD-Racing


Sportief, Vooruitstrevend, Grensverleggend

Spa Francorchamps, Foto's van JD-Racing acties

Diavoorstelling 27-07-2009

Diavoorstelling 05-07-2010

Een prachtige dag, met beide auto's meer dan 500-Km gereden op droge maar ook erg natte baan.

De auto's hebben het goed gedaan, de coureurs ook en Hans heeft zijn echte debuut gehad door vele rondes te rijden op ons favoriete circuit. De huisvesting was prima in Malmedy, de catering ook en lekker gegeten 's-avonds in het centrum van Malmedy, wel weer jammer dat Genk op Dinsdag gesloten was..........,wel weer vroeg terug zodat de auto's afgeladen konden worden en een groot deel van de spullen reeds uit kunnen laden.

Foto's Spa Francorchamps 07-11-2010

Op Zondag 07-11-2010 was Jos, vergezeld van de JD-01 en de JD-02, op een van zijn lievelings-circuits actief, hij is 's-ochtends gestart op de regenbanden en ondanks dat het niet regende heeft het tot een uur of 14.00h geduurd voordat de baan enigzinds droog was op de ideale lijnen, omdat zijn banden op de JD-01 zaten sinds 05-11-2010 en deze op de parkeerplaats (onder de paddock) stond op de trailer is hij met de regenbanden blijven door-rijden omdat hij het ook ontzag om ze er af te halen. Het was een super dagje met veel rijders op de baan waaronder heftige Porsches, Ferrari en diverse erg rappe BMW's maar dat heeft de pret niet gedrukt, Jos heeft weer meer dan 470-KM gereden zonder schade. Hij heeft enkel nieuwe voorremmen gemonteerd (die op het einde van de dag 1/2 versleten waren....) en 1 bout van de voor-spoiler was afgebroken (over de kerbstones gevlogen tijdens uitwijken), de laatste 2 rondes heeft hij gereden met een E-30 325i met een AST onderstel om eens te ervaren wat voor effect dit heeft en omdat hij ook wat wil gaan wijzigen aan de JD-02. Jammer dat hij in zijn eentje was, de foto's zijn toevals-treffers van fotografen die niets met JD-Racing van doen hebben, maar toch bedankt trouwens.....!

Spa Francorchamps 31-03-2011

Het was een zeer natte dag en er vlogen velen van de baan (soms met flinke schade) en ook Jos had best wel problemen met de grip, hij had geen regenbanden maar enkel wegbanden en die zijn echt niet geschikt voor het circuit wat wel weer mooie foto's opleverde.......

Diavoorstelling 09-11-2011 

Was weer een super mooie dag in de Ardennen, prachtig weer en met 75-auto's was het niet al te druk, er waren veel Porche's en ook een aantal old-timers alsook een zeer snelle BMW 1-serie met een middenmotor. Helaas was het na 15.15H reeds voorbij met het rijden vanwege een afgebloken bevestiging van de Rechter achter schokdemper.   

Spa Francorchamps 27-03-2012

Super mooie dag op een van onze meest geliefde circuits, er volgen nog meer foto's maar we konden niet wachten om reeds enkele te tonen!

Diavoorstelling 22-03-2013

Mooie droge / zonnige dag (tot de middag) om te racen, We deelden de Pitbox met Marco de Jonge die met 3-auto's aanwezig was.

Helaas weer vanwege blokkerende, dus niet goed functionerend ABS, al vrij snel de Slick rechtsvoor tot op het canvas versleten en aangezien er 1-set Slicks, 1-set regenbanden en 1-set Intermediats de laatste gemonteerd, deze zijn standaard van de JD-04 en zijn 17"maar die het vanwege de koude ondergrond erg goed deden, tevens waren er geen problemen meer met het ABS! Helaas 2x linksvoor kapot gereden dus er moeten nieuwe komen want die banden Pirelli

P-Zero doen het erg goed bij natte / koude baan dus die moeten we er in houden! Ook een aantal bestellen voor de JD-05 op 18" want de ronde tijden moeten altijd beter natuurlijk en de banden zijn wel een erg belangrijke factor!